miercuri, 14 aprilie 2010

Preambul


Asistam de cateva decenii la demonstratia ca vechea paradigma a istoriei este incorecta. Arheologia, geologia, paleoantropologia, genetica, fizica, astronomia, precum si vastele cercetari esoterice aduc o lumina noua asupra trecutului umanitatii. Desii unii se incapataneaza sa ramana prizonierii gandirii inertiale, lipsita de argument si impusa prin constrangere, ne aflam in plina revolutie mentala si in ceea ce priveste domeniul istoriei. Cu ajutorul evolutiei tehnologice si prin modernizarea tehnicilor de datare, astazi stim, de exemplu ca majoritatea structurilor megalitice din Europa sunt mult mai vechi decat cele sumeriene si egiptene. Exista o serie de intrebari la care istoria oficiala, cea de pana acum nu a fost in stare sa raspunda satisfacator. Iata enigmele pe care noua paradigma va incerca sa le decripteze:

- Cum apar pe intreaga planeta si in mod spontan, cam in aceeasi perioada istorica civilizatiile si cunostintele stiintifice?

-Care este rolul si rostul omului in natura?

-Cum evolueza constiinta individuala, sociala si mistica de la o generatie la alta, pastrand intact acelasi deziderat.

- Unde sunt datele arheologice ale civilizatiilor pre-umane?

-Sunt vizitatorii din spatiu extraterstru legati de saltul quantic in evolutia specilor si mai ales a constiintei?

-Ce rol are gandirea mistica in evolutia istorica a neamurilor?

Scopul acestui blog este tocmai descoperirea cararii care sa conduca la o viziune unitara, spirituala si argumentata a faptului, ca indiferent de etnie, religie, cult sau nivel de dezvoltare socio-economico-politica, in ciuda tuturor diferentelor formale apartinem cu totii Umanitatii, iar istoria nu poate fi decat una comuna!